مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه ملک بدون کد رهگیری

سلام. سال 93 مسکن مهری رو خریدم و مبایعه نامه تنظیم شد اما کد رهگیری ندارد،الان برای ترجمه برای سفارت کد رهگیری و هولوگرام لازم‌ هست، میتونم‌ به بنگاه مراجعه کنم و ازش بخوام؟آیا وظیفش هست و باید این کارو بدون چون و چرا انجام بده؟آیا نیاز با حضور فروشنده هم هست؟
همان سال هم سند وکالت فروش اموال غیر منقول هم در دفتر اسناد رسمی تنظیم شده.در ضمن مبایعه نامه شش دونگش به نام‌خودمه ولی موقع تنظیم سند در دفترخانه،3دونگ‌رو به مادر همسرم دادم، مشکلی برای مبایعه نامه نداره؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید کد رهگیری اخذ نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله جهت تنظیم مبایعه نام با کد رهگیری امضاء فروشنده نیاز است .
با بنگاه املاک می بایست توافق نمایید . وظیفه ای ندارد .
لازم است سند وکالت را وکیل دادگستری حضوری مطالعه نماید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت تنظیم مبایعه نام با کد رهگیری امضاء فروشنده نیاز است .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
با مراجعه به بنگاه املاک کد رهگیری اخذ کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به اتحادیه مراجعه نمایید از طریق شرکت عمران پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
باید وفق همان قرارداد قبلی کد رهگیری صادر گردد