مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق از طرف زوج و اقساط مهریه

با سلام
من یک سال و نیم است که ازدواج کردم و مهریه همسرم هزار سکه است. با تلاش و سازش و مشاوره نتونستیم به سازش برسیم و قصد طلاق دارم. همسرم موافق طلاق نیست.

بنده کارمند شرکت خصوصی هستم و ماهی دو میلیون تومان حقوق میگیرم. ماهی یک میلیون تومان اجاره خانه مان هست. ماهی پانصد هزار تومان هم قسط وام دارم.

کل دارایی من پول پیش منزل (50 میلیون تومان) و یک خودرو است که این سند آن به نام من نیست و فقط برگ سبز آن را دارم.

میخواستم ببینم با ارائه دادخواست طلاق، و اعسار و تعدیل در پیش قسط و قسط های مهریه... در انتها آیا کارم به زندان می کشد یا خیر؟
آیا کل دارایی ام را از دست خواهم داد یا خیر؟ بنده ساکن تهران هستم و خانواده ام شهرستان هستند. میخواهم ببینم اندک مبلغی برای من می ماند که بتوانم خانه ای کوچک اجاره کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

همه چیز محتمل هست و اتفاقات قابل پیش بینی نیستند