مشاوره حقوقی رایگان - شرایط استرداد هدایا زمان جدایی در دوران نامزدی

سلام و عرض ادب
من مردی هستم که با اخلاق ( توقع زیاد ، دروغ ها کوچیک، دخالتهای نابجا و ... ) نامزدم کنار نیومدم و فرهنگمون با هم سازگار نیست بنابراین تصمیم قطعی به جدایی گرفتم:
نزدیک 15میلیون جواهرات هدیه گرفتم آیا حق استرداد آن را دارم با وجود منصرف شونده؟
لازم به ذکر است درخواست استرداد تمام مخارجی که انجام دادم را نکرده‌ام بعنوان شخص منصرف شونده...
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر در هدایا تصرف شده قانونا حق استرداد آن را ندارید