مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام ببخشید من شیش میلیون سفته از یه نفر دارم که قرار بوده ماهی یه میلیون پرداخت کنه ولی الان شیش ماه گذشته و هیچ کدوم از سفته هارو پرداخت نکرده و این شخص هیچ مال اموالی هم به نام خودش نداره آیا قاضی برای این فرد چه مجازاتی میدن و آیا من میتونم پولمو بگیرم؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

باید نسبت به سفته های مذکور مطابق مقررات واخواست به عمل آورده و سپس در شورای حل اختلاف اقامه دعوی مطالبه وجه سفته را به عمل آورید و بدوا تقاضای تامین خواسته نمایید، در صورتی که با استعلام های به عمل آمده ایشان فاقد حساب بانکی دارای موجود ، فاقد ملک و همچنین خودرو باشند ، و همچنین در دعوای اصلی محکوم بشوند ، در فرض قطعیت رای می توانید تقاضای ممنوع الخروجی و جلب ایشان را نمایید و با توجه به مبلغ نسبتا پایین سفته اعسار ایشان به احتمال زیاد پذیرفته نمی شود. ولیکن علی الاصول عمل ایشان فاقد وصف کیفری هست.

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

بعد از صدور حکم محکومیت اگر اموالی نداشته باشد می توانید ایشان را جلب نمایید و تا زمانی که بدهی خویش را پرداخت ننموده یا اموالی جهت تادیه آن معرفی نکرده یا اعسار خویش را به اثبات نرسانده تا بتواند بنحو اقساط پرداخت نماید در زندان خواهد ماند.