مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مستاجر بابت عدم تخلیه خانه

سلام من یک خونه رو به رهن کامل دادم
و دو ماه دیگه به پایان قرارداد مونده و مستاجر میگه که دو ماه دیگه که موعد تخلیه است تخلیه نمیکنم و میخواستم بدونم از الان میشه کاری کرد یا همون دو ماه دیگه که موعد تخلیه و پایان قرارداد است اقدام کنم
و میخواستم بدونم که باید چکار کنم و شرایط
چیه.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف ادعای شفاهی و نرسیدن مهلت پایان ، نمی تواند موجبی برای اقدام باشد . شما بایستی بعد از دو ماه که قرارداد به اتمام رسید ، نسبت به تخلیه از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید مدت قرارداد تمام شود تا دستور تخلیه فوری صادر شود