مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مستاجر بابت تخلیه

با سلام
حدود یک ماه از وقت تخلیه مستاجر گذشته و بنده میخوام شکایت کنم برای تخلیه

و 2 ماه پیش بنده نصف پول پیش را به حساب مستاجر واریز کرده بودم جهت اعلام تخلیه و اینکه ایشون بتونه جایی رو پیدا کنه

اما حالا برای شکایت میگن باید مبلغ پول پیش را به حساب دولت واریز کنم
خواستم بدونم اون نصف دیگر که به حساب خودش واریز کردم چه میشود!؟
آیا میتونم رسیدش رو ارائه بدم یا باید همه را واریز کنم؟؟

پیشاپیش ممنون از پاسختان

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مطابق قرارداد ابتدا می بایست وجه قرار داد را جهت تخلیه واریز نمایید .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتوانید اما اشتباه کردید پول مستاجر همراه با تخلیه باید پرداخت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
باید تمام مبلغ رهن را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق دفتر خدماتی لایحه ارسال کنید مبنی بر پرداخت بخشی از مبلغ پول پیش و فیش واریزی را ضمیمه آن نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
الباقی مبلغ را به حساب دولت واریز کنید و پرینت بانکی به شعبه ارائه دهید که الباقی مبلغ را به حساب مستاجر پرداخت کرده اید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید تمام وجه دریافتی در صندوق دادگستری تودیع گردد...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید تمام مبلغ رهن را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید و بعد بابت مطالبه وجه به طرفیت مستاجر اقدام کنید و پولی که در صندوق ریختید را تامین خواسته کنید