مشاوره حقوقی رایگان - تحت پوشش بهزیستی

باسلام بنده تشنج دارم و با دارو کنترل میشه و کارت معافیت دارم شغل ثابت ندارم
تنگی کانال نخاعی هم دارم آیا میتونم تحت پوشش بهزیستی بشم یا خیر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
باید به‌تایید کمیسیون مربوطه بهزیستی‌برسد
اصولا باید از کار افتاده تشخیص داده شوید…

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره بهزیستی محل سکونت تان اقدام نمایید در صورت اثبات نیازمندی و عدم وابستگی به دیگر ارگان ها مشمول می باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به اداره بهزیستی درخواست بدهید و بیماری شما در کمیسیون بررسی خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید به بهزیستی مراجعه تا در این مورد تصمیم بگیرند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست بدهید باید به‌تایید کمیسیون مربوطه بهزیستی‌برسد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول به بیمارستان دولتی مراجعه و درخواست کمیسیون پزشکی کنید تا شما را اگر لازم بود معلول اعلام کنند بعد ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله این احتمال وجود دارد می بایست درخواست بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایطی که شما بیان کرده اید بایستی از طریق کمیسیون پزشکی بهزیستی تحت بررسی قرار گیرد و شرایط توصیف شده احراز شود . در هر حال تحت پوشش بهزیستی قرار گرفتن ، صرف مشکلات جسمی نمی تواند منتج به تحت پوشش قرار گرفتن باشد و بایستی شرایط دیگری از جمله فاقد خانواده بودن نیز مورد مداقه قرار گیرد .

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام. بنظر میرسه می تونید. با کلیه مدارک و پرونده پزشکی به بهزیستی مراجعه کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از اداره بهزیستی موضوع را پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به بهزیستی مراجعه نمایید در صورت تایید کمیسیون بهزیستی مشمول خواهید شد