مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی سختی کار

باسلام بنده شاغل در شرکت چرم سازی و تعمیرکار دستگاهای صنعتی شرکت هستم 46 سال سن دارم ومدت بیست سال وشش ماه است که دراین شرکت مشغول به کارهستم همکاران بنده درقسمتهای دیگرشرکت شامل کارسخت وزیان اور شده اند و بازنشست شدندمیخواستم بدونم ایا کار من هم شامل کارسخت میشه وبازنشست میتونم بشم یانه...؟البته کار تعمیرات دستگاهایی که من انجام میدم قسمتهایی است که شامل سختی کارمیباشد...باتشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای بازنشستگی پیش از موعد در کارهای سخت و زیان آور باید حداقل 20 سال به صورت متوالی (پشت هم) یا 25 سال متناوب به کارهای سخت اشتغال داشته باشید و البته حق‌بیمه در این مدت پرداخت شده‌باشد. در این صورت می‌توانید بدون شرط سنی درخواست خود را به اداره کار و امور اجتماعی استان ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر نیازی به اجازه پدر ندارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست بدهید تا توسط کارشناس ، نوع کار شما بررسی گردد و سپس بر اساس آن مشخص خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست بدهید تا توسط کارشناس ، نوع کار شما بررسی گردد و اگر کار شما جز کار سخت و زیان آور باشدبله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از لیست مشاغل سخت در اداره کار بررسی شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با هماهنگی کار فرما از اداره کار بخواهید بازرس اعزام کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود *

*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 50 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.

*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 45 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.اگر حداقل 55 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
?شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، 1.5 سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست در این خصوص درخواست خود را به ثبت برسانید تا کارشناسی گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که از طریق اداره کار ، شغل شما در زمره لیست مشاغل سخت قرار گیرد مسلما می توانید به مانند سایر همکاران خویش ، بازنشسته پیش از موعد شوید و قانون گذار در این مورد از شما حمایت خواهد کرد .

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام.بله! درصورتیکه برابر قانون کار وظایف کاری شما مشمول سختی کار بشود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به كارگزاري تامين اجتماعي يا بازرس كار مراجعه نمايد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر کار شما جز مشاغل سخت و زیان آور باشد برای بازنشستگی پیش از موعد باید حداقل 20 سال به صورت متوالی یا 25 سال متناوب به کارهای سخت اشتغال داشته باشید و البته حق‌بیمه در این مدت پرداخت شده‌باشد. در این صورت می‌توانید بدون شرط سنی درخواست خود را به اداره کار و امور اجتماعی استان ارائه دهید