مشاوره حقوقی رایگان - عابر پیاده

سلام. من با ماشین در حال عبور بودم یک عابر پیاده از عرض خیابان درحال گذر بود بعداز اینکه من از عابر رد شده متوجه شدم عابر خودش را به عقب ماشین زده مقصر کیه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تعیین مقصر با کارشناس می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد
وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
می‌توان بدان معترض شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مقصر توسط کارشناس تصادفات مشخص خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید علت توسط افسر بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مقصر توسط کارشناس تصادفات مشخص خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مقصر را کارشناس راهور معین و تعیین مبکند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اون عابر کلاس بوده زنگ میزدی بیان کروکی بکشند و ازش به اتهام کلاشی شکایت گن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مقصر توسط کارشناسان پلیس راهور تعیین میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده ، به دلیل این که شما از عابر عبور کرده اید و بعد از آن عابر به پشت ماشین شما برخورد کرده است به نظر می رسد مقصر عابر باشد .

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

در تصادفات تعیین مقصر با کارشناس تصادفات است

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

بستگی به نظ کارشناس تصادفات و کروکی تصادف داره

رامین مرادقلی

رامین مرادقلی :

در هر صورت بیمه شخص ثالث به عابر تعلق خواهد گرفت ، اما در بحث تقصیر کارشناس راهور نظر خوهاد داد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نظر کارشناس راهور ملاک قرار میگیرد هرچند که قابلیت اعتراض برای شما و طرف مقابل نیز وجود دارد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بستگی به نظر کارشناس دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

چطور ممکنه عابرخودشوازپشت به عقب ماشین بزنه!!!! احتمالأ دیه بگیریامست بوده و..
اگر شکایت کردکارشناسی کنیدمقصرباشه دیه تعلق نمیگیره

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

در این موارد دادگاه موضوع رو از طریق کارشناسی یا تحقیقات محلی یا دوربین مدار بسته تشخیص خواهد داد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تعیین مقصر با کارشناس تصادفات است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به شرح وضعیتی که شما توضیح دادید، به نظر می‌رسد مسئولیت این حادثه بر عهده شماست. زیرا به علت عبور از جلوی عابر پیاده که در حال عبور از عرض خیابان بود، او از پشت با ماشین برخورد شده

به عنوان یک راننده، باید همیشه به محیط اطراف خود توجه کافی را داشته باشید و از رعایت قوانین رانندگی و احترام به حقوق عابران پیاده بر روی خیابان پیروی کنید. در صورت وقوع حادثه، باید به شکل درست و قانونی این موضوع را رسیدگی کنید و هزینه‌ها و خسارات ناشی از حادثه را تحمل کنید.