مشاوره حقوقی رایگان - بی اطلاع بودن راننده از وجود مواد در بار

سلام.چند روز پیش با کامیون بارخرما مضافتی از سردخانه بم با بارنامه بنام صاحب بار بارگیری میشه بمقصد تهران.در 50کیلومتری تهران مامورا جلو کامیون میگیرن.مثل اینکه صاحب بار حرفه ای بوده تحت تعقیب.خوشبختانه صاحب بار با بارنامه بنام خودش همراه کامیون بوده.ولی با اقرار صاحب بار و عدم اطلاع راننده و شاگرد (پسرصاحب کامیون)بازپرس قرار بازداشت 2ماه برا راننده که سابقه هم نداره صادرمیکنه.برا بچه که همراه ماشین پدرش بوده محصلم هست میفرسته کانون قرار وثیقه 1میلیاردی که وثیقه رو قبول نمیکنه
جالب تر صاحب کامیون میره دنبال رفع توقیف کامیون و فرزندش که همراه کامیون بوده متاسفانه اونم تو دادگاه بازپرس دستگیر میکنه.وثیقه 3میلیاردی برا صاحب کامیون بریده که اونم قبول نمیکنه.درضمن هر 3تاشون سابقه جریمه رانندگی ندارن چه برسه سابقه مواد وزندان.لطفا راهنمایی کنین

پاسخ ها :

بی اطلاعی راننده از وجود مواد در بار