مشاوره حقوقی رایگان - اجاره هتل با صیغه نامه موقت

آیا صیغه نامه موقت که به صورت دست نویس بین من و همسرموقتم نوشته شده
مورد تایید هتل ها یا مسافر خانه ها برای دادن اتاق به ما هست؟
اگر نیست صیغه نامه موقت ما باید چه شرایطی داشته باشد که مورد قبول واقع شود؟ سپاس

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به نظر مشکلی ندارد ، مقررات اماکن نیروی انتظامی ملاک است ، جهت تایید و گرفتن گواهی به اماکن نیروی انتظامی محل اقامت مراجعه نمایید . البته اگر صیغه نامه شما در دفاتر رسمی ازداوج ثبت شده باشد مشکل نیست .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا منع قانونی ندارد
اما بستگی به آیین نامه های مربوطه دارد و
باید رسمی معتبر باشد....