مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خودرو از همسر

سلام من ماشین خودم که‌ تمام مدارک سندبرگ سبزکارت ماشین دست خودمه وهمسرم ماشین رونمیدادمنم رفتم شکایت توقیف ماشین روگرفتم دوروز پيش پیامکی اومده بود که‌ نوشته شده خسارت 25میلیونی يعني چی میشه بگیدمتوجه خسارت نوشته شده نمیشم منظور ازخسارت یعنی چی من بایدبدم یاهمسرم میشه بگیدمتوجه خسارت 25میلیونی نمیشم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سوال شما مفهوم نیست از چه ارگان یا سازمانی چنیین پیامکی آمده است؟