مشاوره حقوقی رایگان - دررابطه بامسکن مهر

مسکن مهر ثبت نام کردم ولی چون واحد آپارتمانی بنام من خورده ولی اون واحد برای من نیست برادرم موقع ساختن آپارتمان به خاطر وام گرفتن ودلایلهای دیگه به کسی اعتماد نمیکرد و یه طبقه رابه نام من زد از اون آپارتمان فقط بنام من است حالا مسکن مهر بابت این موضوع ردصلاحیت زده حالا من چکارکنم چه راهی وجودداره که ردصلاحیت نشم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات مسکن مهر ملاک عمل است، به افرادی مسکن مهر تعلق می گیرد که فاقد مسکن باسشند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،
برای رفع رد صلاحیت در مسکن مهر، باید به مراجع ذی‌صلاح مربوطه مراجعه کنید و شواهد و مدارکی را ارائه دهید که نشان دهد شما واقعیتاً مالک واحد مسکونی هستید. این شواهد و مدارک می‌تواند شامل مستنداتی مانند سند مالکیت، قرارداد خرید و فروش، آخرین قبض مالیاتی و سوابق پرداخت هزینه‌های مرتبط با واحد مسکونی باشد.