مشاوره حقوقی رایگان - كسر نمودن مبلغ كرايه از رهن

سلام
منزل مسكوني ام رو چهار سال پيش با مبلغ 20 ميليون تومان رهن دادم كه سال اول و دوم قرارداد داريم ولي سال سوم و چهارم توافقي مستاجر من تمديد كرد و قراردادي وجود ندارد. حال پس از 4سال،يك ماه قبل از اتمام قرارداد به ايشان پيام دادم كه پولش آماده است و آمادگي تخليه داشته باشد كه تخليه كند ولي در پايان قرارداد ايشان گفت كه ده تا پانزده روز فرصت مي خواهد و بنده گفتم موردي ندارد كرايه اش را بايد بدهد بالاخره ايشان بعد از گذشت يك ماه تخليه كردند و بنده از مبلغ 20ميليون 1 ميليون بابت كرايه و هزينه خرابي منزل كسر كردم. حال ايشان شكايت كرده كه چون پول من پيش موجر بوده است نمي بايست كرايه يك ماه را كسر مي كرده
سوال اينجاست چون پول ايشان پيش بنده بوده و با توجه به اينكه اينجانب با اين پول نمي توانستم كاري انجام دهم حرف ايشان قانوني هست ؟ آيا در اين مورد قانوني وجود دارد؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

چون توافقی نبوده است، بهتر است سازش کنید. در نهایت هم در شورای حل اختلاف یا باسازش حل می شود یا یک رأی داده می شود. رأی شورا هم با توجه به مدارک طرفین وو شهود صادر می شود ...