مشاوره حقوقی رایگان - اقاله

اقاله باید در توافق دو طرف نوشته شود اقاله شد یا برهم زدن معامله باید ذکر شود کدام معامله اقاله می شود ممنون میشم جواب من بدین تشکر از شما دست نوشته عادی در ان نوشته نشده کدام معامله ذکر نشده خانه صلح شده ذکر نشده اقاله حساب می شود خیلی ممنون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیلی مبهم نوشتید اقاله یعنی طرفین عقد با توافق ، آن عقد را بهم میزنند و عوضین بهم برمیگردانند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر طرفین با رضایت معامله را منحل کرده اند حمل بر اقاله است و اگر شروط جدیدی در توافق نامه جدید ذکر کرده اند توافقات آنها مطابق ماده 10 قانون مدنی معتبر است و اقاله نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اقاله معامله باید به صورت صریح بیان گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اقاله یعنی توافق دو طرف قرارداد برای برهم زدن و از بین بردن آثار قرارداد فی مابین