مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

با سلام مطابق قرارداد پیمانکاری که با کارفرما داشتم، پروژه را به اتمام رسانده و تحویل کارفرما شد متعاقبا صورت وضعیت قطعی را تهیه و به کارفرما تقدیم نمودم اما کارفرما بمدت 2 سال مسکوت گذاشت و رسیدگی نکرد و پس از اینکه شکایت کردم صورت وضعیت را بلافاصله رسیدگی نمود و مبلغ آن را کاهش داد و بدهکاری خود را انکار کرد. در دادگاه چند مرحله کارشناسی انجام گرفت و نهایتا مدیونیت کارفرما تایید شد و حکم بر محکومیت کارفرما صادر شد اما درخواست مطالبه خسارت تاخیر اینجانب رد گردید استدلال دادگاه این است که آنزمان دین مشخص نبوده و الان مشخص شده است. لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنم تا خسارت تاخیر را بگیرم؟ زیان وارده بعلت افت ارزش پول آیا قابل مطالبه نیست؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

در متن سئوال مشخص نشده که این رای از مرجع بدوی صادر شده یا از مرجع تجدیدنظر، اما در خصوص خسارت وارده 2 فرض را می توان متصور دانست یا در قرارداد شما با کارفرما شرطی برای جبران خسارت با تعیین وجه التزام قرار داده شده که خسارت قراردادی را می توانید به واسطه آن به موجب دعوای جدید مطالبه نمایید، فرض دیگر در جایی است که وجه التزامی قرار داده نشده است و جهت مطالبه خسارت تاخیر تادیه مورد رد دادگاه بدوی قرار گرفته تقاضای تجدیدنظرخواهی نمود

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.تجدید نظز خواهی .واگر قطعی شده دادخواست تأخیر تأدیه از روز تقدیم دادخواستی که الآن رأی صادر شده.یاالله