مشاوره حقوقی رایگان - احقاق حقوق معلولیت

با سلام اینجانب به عنوان کادر پیمانی نیروی دریایی در ماموریت رزمی و در حین مانور و در حین تیراندازی ارپی جی و بعنوان مربی دچار مصدومیت شده در سال 1382و از بندر عباس محل خدمتم به تهران اعزام و در بخش اعصاب و روان این مرکز به مدت متناوب یکسال بستری گردیدم که در کمیسیون فقط از ناحیه گوش به اینجانب 20درصد معلولیت بند ج دادند در کمیسیون 120و هیچ رای کمیسیون هم در سال 84 بدستم رسید پس از گذشتن تاریخ اعتراض در ضمن خدمت 5ساله من در سال 83به پایان رسید حال هیچ مزایایی حتی بیمه هم ندارم و نه حقوقی در ضمن از نظر اعصاب و روان هم هیچ درصدی اختصاص نداده و الان هنوز هم بعد سالها درگیر این حادثه از نظر اعصاب و روان هستم لطفا راهنمایی کنید ایا من حق و حقوقی دارم

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

طبق قوانین ارتش پرسنلی که یک یا چند عضو خود یا بخشی از آن را برای همیشه از دست دهند، یا بیش از یک سال به منظور درمان بستری گردند، و یا به علت فقدان سلامتی ، تمام یا بخشی از توان کاری خود را از دست بدهند و تا یک سال کارآیی خود را به دست نیاورند، چنانچه در یکی از موارد مذکور در ماده فوق این وضعیت برای آنان به وجود آمده باشد جانباز و در سایر موارد معلول شناخته می شوند.
جانبازان و معلولین از نظر وضعیت خدمتی مشمول یکی از بندهای زیر خواهند شد:

الف – پرسنلی که خسارت وارده بر عضو یا اعضا آنان و یا میزان کارآیی از دست رفته ایشان جزئی بوده و امکان ادامه خدمت بدون مشقت برای آنان وجود داشته باشد به خدمت ادامه خواهند داد.
ب – پرسنلی که خسارات وارده بر عضو یا اعضا آنان و یا میزان کارایی از دست رفته ایشان در حدی باشد که ادامه خدمت برای آنان توام با مشقت باشد لکن شخصا مایل به ادامه خدمت باشند به خدمت ادامه می دهند و در صورت عدم تمایل بازنشسته می گردند.
ج – پرسنلی که خسارت وارده بر عضو یا اعضا آنان و یا میزان کارایی از دست رفته ایشان در حدی باشد که امکان ادامه خدمت را از آنان سلب نماید و پرسنلی که بیش از یک سال بستری باشند بازنشسته می گردند.
تبصره 1 – تشخیص تطبیق وضعیت پرسنل با این ماده و بندهای آن از نظر پزشکی بر عهده کمیسیون عالی پزشکی می باشد.
با توجه به موارد بالا تشخیص حق و حقوق شما بر عهده کمیسیون عالی پزشکی است و اگر کمیسیون چنین تشخیصی نداشته است، مسأله دیگری است. شاید بتوانید از منظر اعصاب و روان درخواستی دیگر ارایه کنید. بهتر است با پیوست گواهی پزشک معتمد ارتش دال بر اثرات روانی موضوع درخواست مکتوبی به کمیسیون مربوطه ارائه کنید.