مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام مضاربه ای

بنده سال 90 ضامن شخصی برای وام مضاربه ای شدم و ایشون سال 94 از همون صندوق وام دیگری گرفتند و وام قبلی رو تسویه کردند و بدون اطلاع من با هماهنگی مدیر بانک چک بنده رو برای ضمانت وام جدید انتقال دادند و هیچ امضایی از من روی قرارداد وام جدید نیست
اما ایشان وام جدید رو هم تسویه نکردند و الان موسسه وصول مطالبات چک بنده رو که روی پرونده بوده برگه کرده و حسابهای من مسدود شده
ایا این کار قانونی بوده یا من میتونم شکایت کنم و چکم رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر، به بازرسی بانک مربوطه مراجعه نمایید و شکایت نمایید ، در ضمن به مفاد قرارداد قبلی خود رجوع نمایید آیا اجازه دریافت وام مجدد داده اید یا خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا
شما باید از وام گیرنده و بانک شکایت نمایید و نتیجه خواهید گرفت