مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مقید به وقت نظارت

باسلام بنده یک پرونده درگیری دارم که شاکی شدن از دستم برام پیامک ابلاغیه امد که پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ2/5/ 1402میباشد والان دوباره وارد سامانه ثنا شدم با شماره پرونده و روند پرونده را خواندم که نوشته پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ3/24/ 1402میباشد
میخواستم ببینم یعنی چی به وقت نظارت و دلیل عقب افتادن این تاریخ نظارت چیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
وقت نظارت مربوط به دادرسی و برای تکمیل پرونده و یا رسیدن جواب استعلام از مراجع اداری یا .... میباشد