مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام
پدرزنم یک ساله که فوت کرده،همه ی مدارک اموال هم بنام خودش بود،اما دوتافرزند پسر متوفی، از دادن سهم ارث سه تا خواهرشون امتناع میکنن،
همسرم هم بیماره و نمیتوانه اقدامی کنه برای ارث
پدرزنم حدودا 100 میلیارد تومان مال و اموال دارد
همسرم چه وکالتی باید به من بده تا دیگه اصلا هیچ اداره و ارگان دولتی نیازبه حضور خودش نباشه
همسرم با دادن هرنوع وکالتی به من مشکلی نداره

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

همسترتان اگر توان اقدامات حقوقی ندارد می بایست وکیل دادگستری اختیار نماید یا بشما وکالت رسمی بدهد تا شما با حق توکیل به غیرخود، بجای ایشان وکیل دادگستری اختیار نمایید .
ابتدا گواهی انحصاروراثت ، بعد درخواست تحریر ترکه متوفی از شورای حل اختلاف از طریق دفاتر خدمات قضایی نمایید .
سپس دادخواست تقسیم ترکه متوفی را تقدیم دادگاه نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
همسر شما باید ابتدا دادخواست انحصار وراثت را در شورای حل اختلاف مطرح نماید تا تمام ورثه مشخص کردند
و سپس باید دادخواست تقسیم ترکه در دادگاه مطرح نماید تا توسط
کارشناس ، تمام ماترک به نسبت سهم الارث تقسیم گردد و سند صادر گردد
و شما برای کارهای اداری باید وکالتنامه تام از همسر خود اخذ نمایید