مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مقید به وقت نظارت

با سلام بنده یک پرونده درگیری دارم و ابلاغ برام امده پرونده مقید به وقت نظارت به تارخ 2/5 /1402میباشد الان دوباره وارد سامانه ثنا شدم و روند کار پرونده را با شماره پرونده پیگیری کردم و دوباره پرونده را مقید به وقت نظارت به عقب انداخته به تاریخ 3/24/ 1402 میخواستم ببینم دلیل عقب افتادن نظارت به پرونده چیست و کلا پرونده مقید به وقت نظارت به فلان تارخ جریانش چیه و یعنی چی؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در پرونده اقداماتی لازم است که قاضی دستور داده یا استعلام از مراجع دیگرو... تا رفع آن و انجام اقدامات وقت نظارت تعیین می شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
وقت نظارت مربوط به روال دادرسی
و برای تکمیل پرونده و یا رسیدن جواب استعلام یا .... است و