مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه طبقه بالا

باسلام طبقه اول هستم حمام و اتاق خواب و بالکن ما مرتب از طریق واحد بالا نم میده و هر چه تذکر دادم و خواهش کردم نتیجه ای نداده و زیرش در می رود درضمن به طور غیر اصولی داخل حمامش توالت فرنگی نصب کرده آیا شکایت کنم فایده ای دارد

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی از شورای حل اختلاف محل از طریق دفاتر خدمات قضایی بنمایید .

سپس دادخواست مطالبه خسارت وارده و الزام به رفع عیب به مرجع صالح قضایی تقدیم نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما باید خسارت شما پرداخت گردد
و شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب و علت
عیب و میزان خسارت وارده
مشخص گردد
و سپس باید دادخواست مطالبه خسارت را مطرح نمایید