مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه طبقه بالا

با سلام واحد طبقه اول هستم مرتب خونه ما از واحد بالایی آسیب دیده و نم میده و دو سال با صحبت و خواهش و ملایمت ولی صاحب خانه بالایی اصلاً توجه نمی کند و در حمامش هم توالت فرنگی نصب کرده که غیر اصولیه آیا شکایت کنم فایده ای دارد

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

بله،موضوع را اول با نماینده ساختمان مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما باید خسارت شما
پرداخت شود
و شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس تمام معایب و علت عیب و میزان خسارت وارده مشخص گردد
و سپس باید دادخواست مطالبه خسارت را اقامه نمایید و نتیجه خواهید گرفت