مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی جهت احقاق استخدام فرزندم

فرزند بنده در آزمون استخدامی شرکت کار و تامین 1401 تامین اجتماعی استان سمنان شرکت نموده و قبول شدند لذا با توجه به اینکه در رسته دو نیرو نیاز داشته اند ضمن اعلام به فرزند اینجانب در مصاحبه نیز شرکت نموده و معدل رشته تحصیلی ایشان و نمره گزینش از طرف دوم بیشتر شده اما ظاهراً چون پدر ایشان بازنشسته آن اداره بوده از پذیرش فرزند بنده ممانعت و حق استخدامی فرزند اینجانب ضایع گردید بنده رزمنده دفاع مقدس می‌باشم و دو فرزند بیکار دارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع را باید از بزرگان مربوط به پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به آگهی استخدام مربوطه دارد...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به تنظیم شکایت مستدل و مستند به مواد قانون با همکاری یک وکیل نمایید