مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن امضا از مریض روحی

با سلام. مادرم مشکل روحی و روانی دارد. پرونده پزشکی هم دارد. برادر مادرم انحصار وراثت انجام داده و مادرم را برده اسناد رسمی و وکالت بلاعزل مغازه رو ازش امضا گرفته. ولی به مادرم گفته این وکالت کاری هست. میتونیم شکایت کنیم برای گرفتن امضا از فرد مریض روحی و روانی ؟ جرم این کار چی هست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید برای مادرتان حکم حجر بگیرید و سپس طرح دعوی کنید و ابطال وکالت‌نامه را بخواهید.
اگر مادرتان سالم باشد ولی بی سواد باشد باز می تواند ابطال وکالتنامه‌ را بخواهد.
و اگر سواد داشته باشد می تواند حساب ایام وکالت را مطالبه کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که مادر شما از نظر روحی روانی مشکل دارد و به نوعی حکم حجر آن را بگیرید می توانید تحت عنوان سوءاستفاده از ضعف نفس شخصی افراد شکایت کنید تا برادرش مجازات شود. بدین ترتیب از نظر حقوقی میتوانید دادخواست ابطال آن معامله دهید تا باطل و مغازه مستردد خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا باید اثبات حجر شود.اگر ثابت شد در زمان‌ معامله مادر محجور بوده دادخواست ابطال معاملات از زمان‌ اثبات حجر خواسته شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست ابطال سند به دلیل محجور بودن کادر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام انحصار وراثت برای متوفی گرفته میشود سوال شما کمی مهم است اما برای این امکان برای شما وجود دارد و می بایست جزئیات مورد بررسی قرار گیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ببنید دوست عزیز در سیستم حقوقی ما هرکس میتواند از هر کسی شکایت کند چه حقوقی و چه کیفری موضوع اثبات آن است اینکه میتونیم شکایت کنیم یا خیر سوال کاملا اشتباهی است نکته بعد اینکه پروسه حقوقی زمان‌بر است و دفاع ماهیتی میطلبد و باید اسناد و مدارک شما را بررسی کنیم

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درخواست حجر بدهید از طریق شعبه سرپرستی دادگاه خانواده

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

شما ابتدا باید محجور بودن مادر خود را به موجب دادخواست صدور حکم حجر اثبات نمایید ودر صورت اثبات آن با تعیین قیمت اقدام به درخواست ابطال وکالتنامه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه بتوانید حجر ایشان را اثبات نمایید آری
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

اگر بتوانید اثبات کنید که مادرتان محجور است می توانید دعوای اعلام بطلان وکالت نامه رو مطرح کنید
یا از طریق کیفری به جرم سو استفاده از ضعف نفس اشخاص شکایت کتید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتداحکم حجرایشان را بگیرید سپس بااستفاده ازان تحت عنوان سواستفاده از ضعف نفس شکایت مطرح وابطال وکالت‌نامه وسایرعقودمنتقله رابخاهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام
بدوا حکم حجر بگیرید و سپس برای ابطال اقدام نمائید
از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم به شما ارائه گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حکم حجر او را بگیرید می توانید تحت عنوان سوءاستفاده از ضعف نفس شخصی افراد شکایت کنید و دادخواست حقوقی بطلان وکالت نامه را بخواهید