مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف و اسقاط خودرو سوخته

با سلام بنده با پراید تصادف کردم مقصرم و سه سال میگذره چون دست و پا و لگن تو تصادف شکست خودرو تو پارکینگه هنو توقیفه تمام کارها انجام شده و پرونده بسته شده ماشین هم اتیش گرفته هیچی نمونده ازش من ساکن تهرانم و اتفاق سیستان افتاده برا اسقاطش چه کنم تهران یا سیستان برم میخوام فک پلاک کنم با تشکر...

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از راهور و کلانتری که پروند تشکیل دادید با نامه دادستان درخواست رفع توقیف خودرو با قبول تقصیر حادثه دهید و سپس برای اسقاط اقدام کنید و برای فک پلاک به واحد شماره گذاری راهور مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جایی که پلاک صادر شده موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید نامه رفع توقیفی بگیرید و سپس درخواست اسقاط را نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در وهله اول برای رفع توقیف اقدام کنید و بعد از آن برای اسقاط درخواست خود را بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جهت اسقاط مهم نیست کجا باشد
بهتر است به راهور مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام
نامه رفع توقیفی بگیرید و از طریق راهور درخواست اسقاط و فک پلاک نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از مراکز تعویض پلاک پیگیری کنید