مشاوره حقوقی رایگان - اسقاط خودرو سوخته

سلام خدمت شما
در چه صورت خوردو‌ بابت آتش سوزی اسقاط میشود. چون نمیخوام خودرو اسقاط شود؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پس از تصادف خودرو و برآورد افسر کارشناس مبنی بر آسیب‌دیدگی بالای 60 درصد خودرو، از آنجا که نسبت به فک‌ پلاک و گرفتن مدارک خودرو از مالک اقدام می‌شود، هیچ دفترخانه‌ای حق خرید و فروش خودرو را قبل از تعویض پلاک ندارد، در نتیجه خودرو تا زمانی که تعویض پلاک نشود، به‌صورت لاشه‌ای در دست مالک خواهد بود. بنابراین مالک باید در ابتدا برای اسقاط خودرو پرونده‌ای تشکیل داده و مراحل قانونی آن را در دفاتر پلیس طی کند. در مرحله بعدی که در آن حتما باید افسر و کارشناس راهور حضور داشته باشند باید تأیید شود که این ماشین، اتاق، شاسی و موتور، مربوط به همان پرونده است. دلیل این سختگیری، پیشگیری از خلاف یا جایگزین‌ کردن با ماشین‌های دزدی است. آن زمان است که در مرحله سوم باید سقف اتاق برداشته شود، ستون‌ها برش بخورد، موتور سوراخ شود و شاسی و پلاک نابود شود. در ادامه هر چیزی با قابلیت استفاده یا بازیافت، از ماشین جدا می‌شود؛ از شیشه گرفته تا لاستیک‌ و آینه و انواع سیم، وسایل داخلی ماشین، صندلی‌ها، موکت و همه وسایل پلاستیکی جدا خواهد شد که به آن دمونتاژ می‌گویند. پس از آن کارشناسان سراغ موارد فنی قطعات رفته، اتاق پرس شده را به کوره سپرده و دیگر اسباب آن را در دیگر مراحل بازیافت قرار می‌دهند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که کارشناس محترم ماشین را بررسی نماید و قابلیت انتفاع دیگر نداشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهنمایی و رانندگی موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که طبق نظر کارشناس این امر خودرو از حیز انتفاع خارج شده باشد دستور به اسقاط خودرو صادر خواهد شد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خودرو بیش از 60 درصد حادثه و صدمه دیده باشد از جمله خودروهای اوراقی اسقاطی تلقی می‌گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در این مورد نظر کارشناس ملاک است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به خودرو مورد نظر دارد.