مشاوره حقوقی رایگان - ارث

باسلام ما9 تا فرزندهستیم که 2تا دخترن و6 سال است که پدرم فوت کرده اندکه چندماه قبل از فوت بخشی از اموال خود را بین فرزندان تقسیم کرده اند براساس این سند به من یک امتیاز نانوایی ویک خونه120 متر رسیده والان برادر بزرگم که غیر 3 تااز برادرانم است شاکی شده که به من کم رسیده در حالی که درسندذکر شده درخانه مسکونی خود به حق خود رسیده ولی می‌گوید که من ارث کمتری دارم براساس ایم تقسیم به نظر می‌رسد که از من بیشتر است آیا به نظر شما می‌تواند بخشی از ارث من را جداکند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد
مگر تحت شرایطی خاص امکان ابطال و بطلان وجود داشته باشد
...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
طبق قانون هر شخصی می تواند فقط تا 1/3 از تمام اموال خود را وصیت تملیکی نماید و وصیت تملیکی زاید بر 1/3 غیر نافذ و منوط به موافقت تمام وراث است

ولی اگر پدر قبل از فوت ، سند مالکیت اموال خود را به اسم فرزندان انتقال داده باشد دیگر انتقال در قالب وصیت نمیباشد و فرزندان مالک مالی هستند که سند مالکیت آن به اسم آنها است و ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان قبل از فوت اموال خود را تقسیم کرده باشد معتبر است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید بدانید مسائل ارث نیازمند داشتن گواهی های حصر وراثت است مخصوصا در این زمینه که املاک است مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است که اشتباه جزئی ممکن است نتایج اسفناکی را به همراه داشته باشد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پدر قبل از فوت خودش تقسیم نامه تنظیم کرده باشد معتبر است مگر انکه چیزی خلاف ان باشذ

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،تقسیم قبل از فوت ،اگر پدر درصحت وسلامت عقلی بوده ومحجور نبوده اند،صحیح است ومابقی اموال طبق قانون ارث،میان وراث تقسیم می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید مطابق قانون هر شخصی می تواند در زمان حیات خود یک سوم اموال خود را وصیت نامه

یعنی میتواند تمام اموال خود را وصیت نماید اما یک سوم آن نافذ میباشد و نیاز به رضایت سایر وراث ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پدرتان سند زده هیچکدام نمی توانید متعرض دیگری شوید و هرچی مانده بر اساس قانون ارث تقسیم می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب مستلزم بررسی اسناد و مدارک میباشد

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

مشاوره حضوری نیاز هست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر پدر قبل از فوت به وسیله انتقال قطعی اموال و تقسیم کرده باشد هیچ کس نمی تواند نسبت به آن اعتراض کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وصیت نامه متوفی تا یک سوم قابلیت اجرا دارد و برای میزان مازاد آن نیازمند موافقت دیگر وراث است ولی اگر این انتقال در زمانیکه پدر در قید حیات بوده انجام گرفته باشد برادرتان نمیتواند در این خصوص اقدامی کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر قبل از فوت ، سند مالکیت اموال خود را به اسم فرزندان انتقال داده باشد فرزندان مالک مالی هستند که سند مالکیت آن به اسم آنها است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر اگر در زمان حیات متوفی تقسیم شده باشد و توسط شخص متوفی این اقدام صورت گرفته باشد