مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع

سلام بنده در یک آپارتمان 16 واحدی در طبقه همکف زندگی میکنم که حیاط ان روبروی پنجره واحد ماست وقت وبی وقت بچه های خود آپارتمان وبچه های همسایه در حیاط بازی وسر وصدا میکنند هر وقت هم دلشان خواست ماشین پارک میکنند مدیر و اعضای ساختمان به حرف ما گوش نمی دهند وما شدیدا اذیت میشویم ایا قانونی هست که از ما دفاع کند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید تحت عنوان مزاحمت شکایت نمایید ابتدا ادله‌ی خود را جمع‌آوری کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

چون حیاط مشاع می باشد میتوانید دادخواست رفع ممانعت از حق به طرفیت شخصی که در آن ماشین پارک میکند مطرح نمایید اما نتیجه قابل پیش‌بینی نیست چون بعضی از قضات در خصوص اموال مشاعی دعاوی تصرف و ممانعت و مزاحمت را نمی پذیرند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
اول اظهارنامه
بعد عدم پرداخت شارژ
بعد شکایت مزاحمت و ممانعت از حق و تصرف مال مشاع (مشاعات ساختمان)

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید مورد را صورتجلسه کنید با 110تماس بگیرید و بعد بابت مزاحمت شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رعایت استفاده از مشاعات وجلوگیری از مزاحمت از مواردی است که در قانون تملک اپارتمانها متذکر گردیده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
طبق قانون حیاط جز مشاعات است و هر گونه پارک خودرو در حیاط ممنوع است
و شما میتوانید دادخواست اقامه نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که مدیر به وظایفش عمل نکرد عزل شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متعارف باشد کاری نمی‌توان کرد
متاسفانه آپارتمان نشینی چنین دردسرهایی را دارد.
اگر نتیجه گفتگو حل نشد با کلانتری تماس بگیرید تا مراتب صورتجلسه شود وبا شرایطی تحت عنوان ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.....

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

هیچ کس حق ندارد که از حق خود برای ضر و زیان به دیگری استفاده نماید اما استفاده از مشاعات حق همه ساکنین است مادامی که خارج از عرف نباشد و تعدی و تفریطی نیز صورت نگرفته باشد

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

استفاده از مشاعات نیاز به رضایت همه داره اظهار نامه تقدیم کنید ماشین پارک نکنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای سر صدای بچه ها بهتر از مسالمت‌آمیز موضوع را حل کنید اما برای استفاده مشاعات به عنوان پارکینگ می توانید ابتدا اظهارنامه دهید و اگر نتیجه نداد دادخواست رفع ممانعت از حق ارائه دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حیاط مشاع است و بهتر است در خصوص استفاده از آن با دیگر ساکنین تراضی نمایید
در خصوص ایجاد سر و صدا می توانید تحت عنوان مزاحمت شکایت داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید تحت عنوان مزاحمت از متخلفین شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است که اینگونه موارد به صورت مسالمت آمیز حل و فصل شود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به مشاع بودن نمیتوانید اقدامی کنید صرفا در صورت ایجاد مزاحمت میتوانید شکایت کنید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

در هنگام پارک خودرو در محل غیر اختصاصی صاحب خودرو و یا ایجاد مزاحمت توسط کودکان میتوانید از پلیس 110, بخواهید در محل حاضر شود.پس ازآن بخواهید تا موارد را صورت جلسه نمایند.تا همینجا احتمالا مشکلاتتان حل شود.اگر نشد میتوایند با تهیه دو یا سه صورتجلسه پلیس با منوال پیش کفته نسبت به طرح شکایت ایجاد مزاحمت اقدام نمایید