مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت سلب امتیاز شده

سلام و خسته نباشیدخدمت شما.
بنده چندسال پیش خط 0912کد صفر خریداری کردم برای یکی از دوستانم ولی متاسفانه اقساط سیم کارت را پرداخت نکرد و منم خبر نداشتم سلب امتیاز شده حالا می‌خوام بدونم شمامیتونیدسیم کارت منوبرگردونیدیانه ؟ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند با شرایطی امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اعلام نمایید که آیا قرارداد دارید یا خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی میتوان اقدام نمود
از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تخلیه نشده باشد می‌توانید مجدداً آن را خریداری نمایید بهتر است به مخابرات مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست.
از طریق شرکت همراه اول موضوع را پیگیری کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به شرکت مخابرات همراه اول مراجعه نمایید . سوال شما روشن نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اپراتور مربوطه پیگیری کنید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

اگر برای دوستتان خریدید و در سامانه نام ایشان به عنوان مالک ثبت شده،شما نمیتوانید کاری انجام پهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
متأسفانه سیم‌کارت‌هایی که به دلیل عدم پرداخت هزینه‌های اشتراک به صورت قطعی شده‌اند، قابل بازگشت نیستند و نمی‌توان آن‌ها را بازیابی کرد. اگر سیم‌کارت شما به علت عدم پرداخت هزینه‌های اشتراک سلب امتیاز شده است، شما می‌توانید با مراجعه به شرکت مخابرات یا نمایندگان آن، وضعیت سیم کارت خود را بررسی کنید و در صورتی که امکان بازگشت سیم کارت وجود دارد، از آن استفاده کنید. اما در صورتی که سیم کارت به دلیل سلب امتیاز قابل بازیابی نیست، متأسفانه نمی‌توان آن را به دست آورد.