مشاوره حقوقی رایگان - زمین قولنامه ای

باسلام زمینی قولنامه ای بامهرشورای اسلامی وامضاشهودسال 97خریدم ومبلغ معامله روکامل پرداخت کردم وحتی پروانه ساخت نیزگرفتم ولی اقدام به ساخت یاحتی 4دیواری نکردم امسال متوجه شدم فروشنده همین زمین رابصورت قولنامه ای به شخص دیگری فروخته وخریداراقدام به دیوارکشی کرده لطفابفرماییدایامن بدون اطلاع خریدارجدیدمیتوانم دیوارراتخریب کنم واقدام به نصب دیوارجدیددرزمین خودم بکنم یاخیر
وباچه عنوان اتهامی ازفروشنده وخریدارشکایت کنم ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان فروش مال غیر میتوان طرح شکایت....

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
شکایت کیفری کلاهبرداری ( فروش مال غیر)

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید اول بابت رفع تصرف ایشان دادخواست دهید و بعد حکم قلع وقمع

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در ابتدا می‌بایست قراردادها مورد بررسی قرار بگیرد اما شامل فروش مال غیر می‌شود این موضوع

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جرم است
شما باید بلافاصله شکوائیه رفع تصرف عدوانی و اعاده وضع به حالت سابق را بر علیه متصرف مطرح نمایید

و سپس شکوائیه کلاهبرداری و فروش مال غیر و خرید مال غیر بر علیه فروشنده و خریدار مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه تخصصی تحت عنوان فروش مال غیر با همکاری یک وکیل تنظیم نمایید
از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیل برای اثبات ادعا دارید می توانید تحت عنوان فروش مال غیر شکایت کنیم

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
شکایت فروش مال غیر علیه فروشنده و خریدار جدید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سوال شما ابعاد مختلفی دارد،
ابتدا به تاریخ قراردادها می بایست توجه فرمایید . سپس دادخواست اثبات مالکیت تقدیم دادگاه نمایید .
به هرحال اگرتاریخ معامله دوم بعد از معامله شما بوده می توانید به اتهام کلاهبرداری از فروشنده شکایت نمایید .
همچنین می توانید ابطال معامله دوم را نیز از دادگاه حقوقی بخواهید .
بهتر است مدارک خود را حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید و با نظر وکیل هر اقدامی لازم است انجام دهید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت عنوان فروش مال غیر قابل شکایت است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام قضیه شما بهداین شکل است که هم بعد حقوقی دارد و هم بعد کیفری هرکدام از آنها را باید جداگانه بررسی کنیم یک بحث فروش مال غیر که کیفری است پیش میاد و یک بحث معاملات فضولی به موردی حقوقی است پیش میاد اینکه ایشان می‌توانند ملک را قلع و قمع کنند خیر البته در صورتی در این گفته صدق میکنه که تعارضی بین انها و مالکیت آنها وجود داشته باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
انتقال مال غیر مطرح نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

می توانید بعنوان فروش مال غیر و کلاهبرداری شکایت کنید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

خیر نمیتوانید.فروش حدید آیا با انتقال سند همراه بوده یا آن هم قولنامه ای بوده است؟به همکاران وکیل شهرتان به صورت حضوری با مدارکتان مراجعه نمایید تا ایشان با مشاهده مدارک تشخیص دهد که باید معامله معارض طرح شود یا فروش مال غیر

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام:
نیاز به بررسی بیشترهست... اما می توانید تحت عنوان فروش مال غیرشکایت کنید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام.‌شکایت تحت عنوان فروش مال غیر بفرمائید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

با توجه به اینکه شما زمین را با قولنامه خریده‌اید و مبلغ معامله را کامل پرداخت کرده‌اید، شما به عنوان صاحب زمین محسوب می‌شوید و حق دارید که از زمین خود استفاده کنید. اگر فروشنده زمین شما را به شخص دیگری قولنامه داده و این شخص دیوار کشیده است، این به معنای نقض قولنامه و حقوق شما است. با این حال، باید به مقررات قانونی و مدارکی که در اختیار دارید توجه کنید