مشاوره حقوقی رایگان - قیمت روز چک

مبلغ 57میلیون تومان سال 97 به روز چقد میشه با خسارت دیر کرد لطفا محاسبه کنید ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان خسارت تاخیر تادیه را اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
همیشه نیز خسارت تاخیر تادیه تعلق نمی‌گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جهت محاسبه می‌فرمایید تماس بگیرید ما 2 محاسبه داریم محاسبه‌ی سالیانه و روزانه‌ها

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خسارت تأخیر تادیه طبق شاخص سالانه بانک مرکزی محاسبه خواهد شد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نتیجه محاسبه :

اصل دین و خسارت :
2،537،007،619 ریال
خسارت به تنهایی :
1،967،007،619 ریال
اصل دین :
570،000،000 ریال
زمان پرداخت :
آخرین شاخص تورم موجود برای زمان پرداخت (شاخص 1401) :
640.225
زمان سررسید یا مطالبه :
شاخص تورم زمان سررسید یا مطالبه :
143.842
مستندات :
ماده 522 قانون آئین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب (در امور مدنی) مصوب 1379 : در دعاویی که موضوع آن دِ‌ین و از نوع وجه رایج بوده و با مطالبه داین و تمکن مدیون، مدیون امتناع از پرداخت نموده، در صورت‌ تغییر فاحش شاخص قیمت سالانه از زمان سررسید تا هنگام پرداخت و پس از مطالبه طلبکار، دادگاه با رعایت تناسب تغییر شاخص سالانه که توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین می‌گردد محاسبه و مورد حکم قرار خواهد داد . . .
توضیحات :
ارزش ریالی دین در مقطع زمانی مورد نظر برابر است با عدد شاخص در مقطع زمانی مورد نظر تقسیم بر عدد شاخص در مقطع زمانی اول، ضربدر مبلغ ریالی.
برای محاسبه تورم از شاخص تورم مصرف کننده خانوارهای شهری کشور بر مبنای سال پایه 100 = 1395 استفاده شده است.
به دلیل موجود نبودن شاخص تورم در بازه زمانی پرداخت، آخرین شاخص موجود برای بازه زمانی مذکور اختصاص داده شده است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

طبق محاسبه سالانه جمع اصل و فرع آن تا اسفند ماه 1401 مبلغ 2,536,908,552ریال می شود .
محاسبه ماهانه تفاوت دارد.
این محاسبه فقط جهت اطلاع شما است.
ملاک تشخیص تعلق یا عدم تعلق خسارت ومیزان آن با قاضی رسیدگی کننده می باشد .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سایتهای آنلاین در گوگل هست که می توانید از آن طریق خودتان محاسبه را انجام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از،طریق اجرای احکام محاسبه میشود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

چنانچه سررسید فروردین ماه 97 بوده ، تا اسفندماه 1401 مبلغ 392 میلیون تومان خواهد بود

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

هر بدهی مشمول خسرت تاخیر و یا حتی به روز شدن مبلغ نمیشود.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
برای محاسبه قیمت روز چک، باید از نرخ بهره بانکی استفاده کرد. با توجه به اینکه نرخ بهره بانکی در طول زمان تغییر می‌کند، بنابراین نمی‌توان به طور دقیقی قیمت روز چک را بدست آورد. با این حال، برای محاسبه تقریبی، می‌توانید از میانگین نرخ بهره بانکی در طول سال‌های گذشته استفاده کنید.

به طور مثال، برای سال 1397 (سالی که چک صادر شده است)، میانگین نرخ بهره بانکی در ایران حدود 20٪ بود. بنابراین، با توجه به این میانگین، می‌توان قیمت روز چک را تقریباً محاسبه کرد.

بدین ترتیب، مبلغ 57 میلیون تومان در سال 1397 با توجه به نرخ بهره 640.225، با خسارت دیرکرد حدود 2،537،007،619 ریال می‌شود. بنابراین، اگر چک را به این مبلغ پرداخت کنید، بدهی را به طور کامل تسویه خواهید کرد. البته، لازم به ذکر است که قیمت روز چک را باید با توجه به نرخ بهره بانکی در زمان اجرای چک تعیین کرد.