مشاوره حقوقی رایگان - حکم اجرای احکام برای مشروب دست ساز 400سی سی

با ارض سلام تو رو خدا اگر میشه. راهکاری درمورد حرفم هست بگید برام .....1سال پیش بابت مشروبات 2نفر بودیم در پرونده حکم به جرم مشارکت در شرب خمر و حمل مشروب هر یک. متهمین 6 ماه حبس تعزیری و 30ضربه شلاق. غیر علن 5برابر. عرف. جریمه. تجدیدنظر که کردیم. هم پرونده ایم وکیل گرفته بود و من نداشتم من اعتراض دادم. و حکم اینبار شرب خمر حذف و فقط حمل نگهداری و هر یک. 91روز و 30شلاق به جزایی نقدی 500تومن. در ضمن در دادگاه و کلانتری همه حرفامون یکی بود .... الان 1سال گذشته حکم اجرای احکام اومده به ضمانت دهنده و تحویل مکفول عنه. در غیر اینصورت ضبط میشود. من نامه عفو و بخشش فرستادم به کمیسیون عفو گفتن شنبه خبرم میکنن اون. هم پروندم وکیل گرفته باز چیکار کنم بنظرتون میترسم جرم ها. گردن من بندازه چون. وکیل گرفته لطفا راهنماییم کنید امکان داره اون آزاد شود و من نه خدا اجرتون بده. راهی هست مورد ببخش قرار بگیرم؟

پاسخ ها :

مینا عبدل زاده مقدم

مینا عبدل زاده مقدم :

سلام هرچیزی امکانپذیر میباشد بدون بررسی پرونده امکان پاسخگویی به سوالتون با توجه به شرایط ان میسر نیست

محمد سعيد  ثمري

محمد سعيد ثمري :

استان :

چون مشروب دست ساز ميباشد بر طبق مواد قانون مجازات ٧٠٢رسيدگي ميشود و نه قانون قاچاق ، قطعاً نسبت به پيگيري پرونده در كمسيون عفو تلاش نماييد چون نتيجه ميدهد.