مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف با خودرو پارک دوبله

سلام خست نباشید من پارک دوبله کردم تا با تلفن صحبت کنم بعد از پشت بهم زدن و یک ماشین جلویی پارک کرده بود ماشین من هم از جلو هم از عقب جم شد و نسبتی سورس شکست مقصر. کی ؟ و چه شخصی باید خسارت پرداخت کنه

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

تعیین مقصر حادثه با کارشناسان راهنمایی و رانندگی می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مقصر تصادف توسط افسر راهنمایی با توجه به تمام شرایط حادثه ، تعیین خواهد شد
و شما میتوانید به کروکی و نظریه افسر راهنمایی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی سه نفره را نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به این که شما به گفته خویش در پارک دوبل قرار داشته اید و به عبارت دیگر در محل غیر مجاز توقف کرده اید ، درصدی از تقصیر بر عهده شما خواهد بود . علی ایحال افسر راهنمایی رانندگی با بررسی صحنه تصادف ، بهتر می تواند اظهارنظر کند .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم اینکه دقیقا طبق کروکی مقصر کیست را کارشناس راهور مخصوص تصادفات تعیین می‌کند و درصد را نیز او تعیین می‌کند ولی نظر کارشناس قابلیت اعتراض دارد و اینطور نیست که قطعی باشد می‌توان به آن اعتراض کرد ولی در هر صورت این اگر به صورت مسالمت آمیز و با حضور افسر قضیه حل و فصل نشود دادگاه به آن رسیدگی می‌کند و نظر قطعی می‌دهد و نظر کارشناس را مستند قرار میدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بسته به موقعیت و سایر شرایط کارشناس راهور مقصر را مشخص میکنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پشتی مقصر خسارت شما و شما مقصر خسارت جلویی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نسبت به ماشین جلویی به نظر شما مقصرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تعیین مقصر با کارشناس راهور است

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام باید باپلیس 110 تماس میگیرفتین جهت اخد کروکی وپس ازکارشناسی مقصرتعیین وخسارت برآورد میشه ومتعاقبا شکایت کیفری رو مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ما اثر توسط کارشناسان راهور تعیین می‌شود 1 عمر تخصصی هست

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

تعیین مقصر در تصادفات با کارشناس راهنمایی و رانندگی است

سید روح اله قاضی

جناب آقای سید روح اله قاضی :

سلام
این موضوع باید توسط کارشناس راهنمایی و رانندگی بررسی گردد

سید روح اله قاضی

جناب آقای سید روح اله قاضی :

سلام
این موضوع باید توسط کارشناس راهنمایی و رانندگی بررسی گردد