مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارثیه

با سلام پدرم ومادرم یک سال پیش فوت شده سه برادر وپنج خواهر هستیم پنج دستگاه خانه مسکونی کلا یک میلیاردو 800 تومان فی خورده 300ملیون هم پول هست چگونه تقسیم کنیم ؟ باتشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سهم برادر دو برابر سهم خواهر میشود
ولی خانه قابل افراز نیست
و شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردد
و بعد دادخواست تقسیم ترکه را اقامه
نمایید تا

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر توافق بر تقسیم کنید که بهترین حالت است و باقیمت گذاری قیمت آپارتمانها را تعیین کنید
سپس هر آپارتمان، را یک یا دونفر بمیزان سهم الارث بردارید پول را هم تقسیم بر 11 کنید دختر یک یازدهم و پسر دو یازدهم از پول را بردارذ
وگرنه تقسیم توسط دادگاه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در تقسیم ارث بین فرزندان سهم فرزندان پسر دو برابر دختر است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یک وکیل دادگستری در جلسه شما حضور داشته باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر سایت دادراه بهتر است که اینگونه گفت که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یک سر آن نیز مربوط به زمین و املاک و باغات و کلا اموال غیر منقول میشود به این صورت نیست که صرف سوال پرسیدن کوتاه و ساده موجب ایجاد راه حل شود چرا که ابعاد گسترده مسائل حقوقی مخصوصا پرونده ملکی نباید سهل انگاری کرد به این علت که ممکن است اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست ذکر میکنید یا دفاعیات به ضرر اصحاب دعوی تمام بشه . با توجه مطالبی که قید شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین و مستدل باشد و بهتر است که بدانید درصورتی که دادخواست به طور دقیق و صحیح مطرح نشود یقین داشته باشید که در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دو به یک به نسبت پسر و دختر البته اگر وراث تنها فرزندان هستند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق قاعده ارث تقسیم می‌شود ذکور دوبرابر اناث ارث می‌برند و
....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا لازم است که از طریق شورای حل اختلاف ، اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت کنید . سپس با تعیین شده میزان دقیق ما ترک و همچنین مشخص شدن تعداد دقیق ورثه ، اقدام به تنظیم تقسیم نامه در دفتر اسناد رسمی کنید . توجه داشته باشید که تقسیم نامه یک امر توافقی بین ورثه است و به هر نحو و به دلخواه می توانند در خصوص تقسیم ما ترک تصمیم گیری کنند .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دو به یک بین فرزندان پسر و دختر و مادر یک هشتم به علاوه مهریه به نرخ روز

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پسرها دو برابر دختران ارث میرسد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تاریخ فوت کدام یک زودتر از دیگری بوده است؟ هر کدام دیرتر فوت کرده است به همراه فرزندان ارث می برند و ارث بین دکور 2 سهم و اناث 1 سهم

سید روح اله قاضی

جناب آقای سید روح اله قاضی :

سلام
با اخذ گواهی حصر وراثت و نسبت به تقسیم ترکه اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردد
و بعد دادخواست تقسیم ترکه را اقامه
نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر توافق به تقسیم دارید مطابق مفاد گواهی انحصاروراثت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پسر دو برابر دختر ارث می برد
بدوا گواهی حصر وراثت بگیرید و بعد از اخذ تحریر ترکه اقدام به تقسیم ترکه قانونی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از انحصار وراثت پسر دو برابر دختر ارث می برد مگربر سهم دیگری مثلا تساوی بین وراث توافق نمایید