مشاوره حقوقی رایگان - نامه رضایت شغلی

سلام وقت بخیر. بنده در شرکتی خصوصی(شرکت A) مشغول به کار هستم. سابقه کاری بنده 1سال و4 ماه می باشد که در دوران کاری هیچگونه مشکلی نداشتم و سرپرست و مدیرم از عملکرد بنده راضی هستند. چند وقت پیش جهت جلوگیری از ترک کار پرسنل و شروع به کار در شرکت رقیب(شرکتB)، این شرکت برای شرکت رقیب نامه زدند که پرسنل ما رو بدون نامه رضایت شغلی استخدام نکنید. بنده قصد دارم در شرکتB مشغول به کار شوم. آیا شرکتی که الان در اون مشغول به کار هستم میتونن بدون دلیل نامه رضایت شغلی به بنده ندهند؟ با توجه به اینکه مدیر و سرپرستم از عملکرد بنده راضی هستند. لازم به ذکر است که نامه رضایت شغلی را واحد منابع انسانی باید به بنده بدهند. در صورتی که بی دلیل به بنده نامه ندن من میتونم قانونی اقدام کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
سوال شما حقوقی نمیباشد
در فرض توضیحاتی که داشتید بشما نامه رضایت شغلی تعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهار نظر دقیق حقوقی لازم است که تمامی اسناد و مدارک و مستندات مربوطه پیرامون موضوع ، مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مدارک کامل داشته باشید میتوانید اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است آری امکان پذیر است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ایجاد محدودیت از سوی شرکت شما برای استخدام از نظر قانونی باطل است،

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
بسته به قرارداد شما با شرکت فعلی دارد اگر در قرارداد چنین چیزی را نپذیرفته باشید نمی توانند مانع شما شوند