مشاوره حقوقی رایگان - رضایت نامه شغلی

9سال در یک شرکت مشغول بودم بعدش مدیر واحد عوض شد در کار. با اخلاق و رفتارش من را اذیت میکرد وقتی فهمید میخواهم استعفا بدهم نامه اخراجی من را زد من را تهدید کرد که کاری میکنم هرجا رفتی نتونی کار کنی جایی استخدامت نکنند و برگه تسویه من را زد عدم تایید حفاظت بی دلیل
من از کارگزینی سوال پرسیدم این چه علتی هست که برای تسویه من زدید گفت مدیرت گفته حتی من اجازه کارهای تسویه را هم نداشتم و من را اخراج کرد
الان هرجا میروم سرکار از من رضایت نامه شغلی از کار قبلی ام می‌خواهند؟
من چی کار کنم ؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اول سراغ مدیر ارشد رفته و موضوع را با آرامش به وی توضیح دهید اگر مساله درون شرکت حل نشد و طی این سالها بیمه برای شما رد شده به اداره کار مراجعه و در هیات های مربوطه کارگر و کارفرما موضوع را مطرح کنید