مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل بابت عدم استرداد اوراق موکل

بنده از طرف شخص ثالثی (البته با حضورش) نزد وکیلی رفتم و با ایشان قراداد وکالت غیر رسمی داشتیم که اگر در دادگاه بدوی برد با ما باشد صد میلیون چک مرا وصول کند و در تجدیدنظر 200تومن چکم را وصول کند و در شروع 50میلیون به حساب وکیل ریختم
بدوی رای به نفع ما بود
فاصله بدوی و تجدید نظر یکماه شد .
و در تجدیدنظر شکست خوردیم و از 9 قلم خواسته سه مورد را رای به نفع ما صادر شد
بنابراین مبلغ چکها را ندادم و گفتم 50میلیون بدهم کار تمام شود
اما وکیل اوراق مهم و اصل اسناد شکایتی موکل را که من بهش دادم پس نمیدهد
و از موکل وکالت کاری تام اختیار دارم
بنظرتون چکار کنم
علاوه بر شکایت از کانون وکلا ایا میشه از دادگستری هم بعلت عدم استرداد اوراق شکلایت کنم ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله می توانید دادخواست استرداد اسناد و مدارک خود را تقدیم دادگاه نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق الوکاله وکیل طبق قرارداد پرداخت نشده باشد در این صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال خود را درست مطرح نکردید ما چیزی به عنوان قرارداد غیر رسمی نداریم یا قرارداد رسمی دارید یا ندارید قرارداد غیر رسمی در کار ما وجود ندارد بهتر است که با وکیل خود به توافق برسید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که تمامی اسناد و مدارک و مستندات مربوطه پیرامون سوال طرح شده ، به دقت مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد تا بتوان اظهار نظر دقیق حقوقی ارائه داد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر وصف مجرمانه ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما طبق قرارداد وکالت مبلغ حق الوکاله را پرداخت کرده باشید ولی وکیل در انجام وظایف و کوتاهی کنند و یا اوراق اصیل پرونده را که امانت به وی سپرده شده نزد خود نگه دارد هم میتوانید از طریق کانون وکلا اقدام کنید و هم دادخواست استرداد اسناد دهید . البته توصیه نمیشود که شکایت خیانت در امانت کنید زیرا احتمال عدم پذیرش و رد ان متصور است

حمیدرضا حاجتی

حمیدرضا حاجتی :

وقتی که با وکیلتون قرارداد بستید بهتر است حرمت هارو حفظ کنید و با توافق مشکل رو حل کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید طبق قرارداد و قول و قرارهای بین طرفین عمل شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله اما موکل باید شکایت کند .وکالت کاری برای شکایت در دادگاه کافی نیست اصل یا وکیل دادگستری...

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بهتر است طبق قرار داد با وکیل عمل کنید و توافقی حل شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وصف مجرمانه نداردمی توانید دادخواست استرداد اسناد و مدارک خود را تقدیم دادگاه نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا امکان اقامه دعوا توسط شما وجود ‌ نخواهد داشت
ولی موکل میتواند اقامه دعوا نماید
زیرا شما وکالت مدنی دارید ولی حق اقامه دعوا نخواهید داشت

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

وکیل مکلف به مسترد نمودن اوراق موکل هست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

نتیجه اهمش بنفع شما بوده هرچند وکیلتون تعهدی در نتیجه ندارد طبق توافق حق الوکاله ایشان را پرداخت نمایید که استاد را دریافت بدارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله اوراق تان را می توانید مسترد کنید اما مطابق با قرارداد باید حق الوکاله وکیل تان را نیز بپردازید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهتر است با توجه به قرارداد توافق نمایید دادخواست استرداد لاشه چک و سایر مدارک توسط شخص اصیل می تواند مطرح گردد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

طبق توافقی که داشته اید صد میلیون اولیه که بابت اخذ رای بدوی بوده را به وکیل پرد اخت و اسناد خود را از ایشان تحویل بگیرید.