مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خودرو رنگ شده

من چند سال پیش 206 خرید به اسم بی رنگ
هفته پیش فروختم به یک نمایشگاهی
قولنامه نوشتیم و تو قول نامه ذکر شد به شرط بی رنگ
همون شب ماشین تحویل شد. چند نفر از طرف نمایشگاه اومدن ماشین رو دیدن .
4روز بعد رفتیم وکالت دادیم بهش
بعد از وکالت میگه ماشین رنگ داره
و رفته شکایت کرده
ایا محکوم میشیم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص قاضی رسیدگی کننده با توجه به مفاد قراردادفی مابین ملاک است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رنگ داشته باشد محکوم خواهید شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به شرط بی رنگ بودن فروخته باشید و خودش ان را قبول کرده باشد نمیتواند جداگانه دادخواست مجدد دهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید کارشناس تشخیص دهد رنگ مال چه وقت است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مهم نیست شکایت ایشان کاری نمیکنه کنه

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
بسته به نظریه کارشناس و اقدام فوری نامبرده دارد. فسخ و یا ما به التفاوت خودرو معیوب و سالم قابل مطالبه است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به این که نمایشگاه دار ، خودش با چند نفر دیگر ، ماشین را بازدید کرده اند ، و با توجه به تخصصی که در این زمینه دارند ، و سپس به انعقاد معامله راضی شده اند ، و بنا بر اصل لزوم قرارداد ها ، نمی توانند معامله انجام شده را منحل کنند مگر این که در وکالت نامه ، شرایط دیگری ذکر شده باشد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

حمیدرضا حاجتی

حمیدرضا حاجتی :

نفرمودید که آیا کارشناسی شده بود یا نه!
نفرمودید که آیا ضمانت اجرای قراردادی چه چیزی بوده.
بهتره که قولنامه رو به رویت وکیل برسونید که بتونه بهتر و حقوقی بهتون کمک کنه.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

اگر در قرار بی رنگ ذکر شده و کارشناس رنگ دار بودن ماشین را قبل از فروش تایید کند محکوم میشوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمال محکومیت هست اگر کارشناس تشخیص رنگ دار بودن بدهد شما محکوم میشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در مبایعه‌نامه ذکر شده که خودرو بی رنگ است امکان مطالبه خسارت ارش ناشی از ما به التفاوت عیب خودرو وجود خواهد داشت و

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

بستگی به قراردادی که بین شما بوده داره باید تو قرارداد مدتی ذکر میشد .اگه نشده اره میتونه تامین دلیل بگیره

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

اگر به شرط بی رنگ بودن فروخته باشید به استناد خیار عیب پنهان میتونه معامله رو فسخ کنه و شما هم اگر اطلاع نداشته باشید میتونید به دست قبل خود مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه محتمل است
باید قبل از فروش و در حین خرید خودرو را کارشناسی می کردید