مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع

باسلام،

من در یک آپارتمان 4 واحدی هستم (طبقه چهارم) و پارکینگ ندارم. ولی طبق توافق با همه همسایگان، در هزینه های پارکینگ (درب برقی، باز سازی کف پارکینگ ...) به نسبت مساوی سهیم شدیم به شرط آنکه از پارکینگ مشاعات استفاده کنم که بیش از 10 سال است بدون مشکل استفاده می کردیم. ولی اخیرا یکی از همسایگان واحد خود را فروخته و همسایه جدید مدعی است که میخواهد از پارکینگ مشاعات استفاده کند ( همسایه جدید دارای یک پارکینگ اختصاصی می باشد ولی چون دو عدد ماشین دارد میخواهد ماشین دوم را در مشاعات پارک کند ). حال می خواهم بپرسم آیا همسایه جدید می تواند دو عدد ماشین پارک کند یا خیر؟ اگر بخواهد از مشاعات استفاده کند، هزینه هایی که من در طول 10 سال گذشته برای پارکینگ کرده ام چطور محاسبه خواهد شد و آیا حقی دارم که همچنان از پارکینگ مشاع استفاده کنم یا خیر؟
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

پارکینگ مشاعی نداریم درمشاعات اجازه استفاده مشروط به رضایت کلیه شرکا هست