مشاوره حقوقی رایگان - خرید مغازه از وراث

سلام من یه سال پیش یک باب مغازه از خواهرهام که وارث هستن گرفته قولنامه دستی نوشتیم من مبلغ پول مغازه را طی ده فقره چک حامل پرداخت کردم و در قولنامه ذکر شده چند روز پیش خواهرم اومده به خانمم گفته برای پرداخت مالیات اصل قولنامه رامیخوان خانمم هم داده الان وراث انکار قولنامه میکنن من هم دستم خالی است هیچ مدرکی ندارم الان وراث میگن ما مغازه برات نفروختیم ارث پدری ماست بده چکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با استناد به چک ها و سهود دادخواست اثبات دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چک ها در دست شما برای انجام معامله کافیست دادخواست اثبات معامله بدهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظسم سند دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست اثبات وقوع بیع ، را مطرح نمایید و به چک های پرداختی استناد نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می تواند دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی را مطالبه نماید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

با دلایلی که دارید دادخواست اثبات وقوع بیع بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و دادخواست اثبات وقوع بیع بدهید