مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

با سلام. همسر بنده اواخر سال95 خوردویی رو از شخصی خریداری کردند و پول را کامل به شخص فروشنده پرداخت کردند و قولنامه و کارت ماشین و کپی برگه سبز ماشین رو دارند. فروشنده هربار سند زدن رو عقب انداخت و گفت سند به نام خودش نیست و مشخص شد ماشین سه دست چرخیده و ما با صاحب اصلی سند صحبت کردیم و گفت با این آقا مساله ی مالی داره و ماشین رو به نام ایشون نمیزنه. شخصی که ماشین رو به ما فروخته بود گفت این مشکل رو حل میکنه و سند رو به نام ما میزنه که تا امروز انجام نداده و هر بار وقت میخاد. اگر ما از ایشون شکایت کنیم رای برای سند زدن به نفع ما صادر میشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید علیه صاحب سند و همه کسانی که دست به دست ماشین را خریده و فروخته اند طرح دعوی الزام به انتقال سند رسمی کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید قراردادتان بررسی شود ولی می توانید دعوای الزام به تنظیم سندرسمی رابرعلیه همه افرادقبل ازشماوکسی که سندبنامش است مطرح کنید