مشاوره حقوقی رایگان - شمش تقلبی

سلام بنده 17 گرم شمش طلای 18 عیار 750 عیار از طلا فروشی خریدم . بعد یه مدت رفتم بفروشم به یه طلا فروشی دیگه گفتن این طلا نیست تقلبی و و رفتم که به طلا فروشی پس بدم مثل این که فرار کرده الان من چه کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چاره جز طرح شکایت نیست بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی شکوائیه با عنوان مجرمانه کلاهبرداری در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید . ولی ابتدا لازم است که صحت و سقم این قضیه ، توسط کارشناس رسمی دادگستری احراز شود .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اطلاعاتی از آن طلافروش دارید باید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

حمیدرضا حاجتی

حمیدرضا حاجتی :

شما باید شکایت کیفری تنظیم کنید و اگر مشخصاتی از طرف مقابل دارید در برگ شکواییه بنویسید وگرنه مجهول المکان ذکر کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هر حال شما باید از ایشان شکایت کنید تا پیگیری شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

سید روح اله قاضی

جناب آقای سید روح اله قاضی :

سلام
این موضوع تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به اتحادیه مراجعه نمایید
و بعد شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع اقامه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر فاکتور دارید ازش شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت مبنی بر کلاهبرداری مطرح نمایید از طریق شماره حساب واریزی و .... برای جلب پیگیری می شود

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق دفترخدمات قضایی شکایت کیفری مطرح بفرمایید....

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع از ایشان شکایت نمایید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
با مشورت وکیل اقدام به شکایت نمایید.
از طریق واریزی ها میتوان به نتایجی جهت یافتن فروشندگان دست یافت.
حسین منصورخاکی وکیل دادگستری

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول به اتحادیه طلافروشان شکایت کنید بعد به دادسرا

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

سلام به اتحادیه صرافان گزارش‌ رو بدید. و در صورت داشتن فاکتور میتونید شکایت کنید ازش در دادگاه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و تحت عنوان کلاهبرداری شکایت نمایید

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگر طلافروش مورد نظر با مجوز کار می کرده به اتحادیه طلافروشان مراجعه و از وی شکایت و حتی المقدور کد ملی ایشان را تهیه سپس به عنوان کلاهبرداری در دادسرا شکایت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد پرینت واریز و...شکایت کلاهبرداری مطرح نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود شکایت کلاهبرداری را مطرح کنید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

دادخواست مطالبه وجه و پرداخت ضرو زیان و کلیه خسارات رو مطرح کنید