مشاوره حقوقی رایگان - کد ملی

سلام خسته نباشید آیا میشه از روی کد ملی یعنی کد ملی در دسترس فردی باشه که در اطلاعات یا دادگاهی جایی کار میکنه سابقه برای کسی درست کرد ممنون میشم پاسخ دهید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال دارای ابهام است و مفهوم سوال منعقد نشده است . فلذا لازم است که سوال خویش را به صورت کامل و شفاف و با رعایت قواعد نگارشی طرح بفرمائید تا پاسخ مناسب حقوقی دریافت کنید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
اما امکان سواستفاده دور از ذهن نیست...

محمدجواد بابایی

جناب آقای محمدجواد بابایی :

سلام، خیر ، به صرف داشتن کد ملی یا حتی کارت ملی دیگران امکان سوء استفاده وجود ندارد .

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

خیر تا زمانی که کسی مرتکب جرم نشده باشه سابقه ای برای او ساخته نمیشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای ایجاد سابقه کیفری ، شخص باید مرتکب جرم بشود و در مراجع قضایی حکم محکومیت ایشان صادر گردد

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
صرف آنچه در سوال مطرح شده،خیر

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

خیر سابقه مستلزم پرونده و ...میباشد

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
خیر چنین امکانی وجود ندارد.

حسین منصورخاکی وکیل دادگستری