مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت هوندا 125

سلام من می‌خوام به موتورسیکلت هوندا 125 بگیرم چطوری باید سند را به نامم بزنم و تعویض پلاک کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به مدل موتور باید از راهور درخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا از مالک وکالتنامه اخذ نمایید
و بعد از طریق سایت نوبت بگیرید و به اداره تعویض پلاک مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
پلاک بنام ‌شما فک شود کافی است....

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید وکالتنامه بگیری و از طریق مرکز تعویض پلاک اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از مالک وکالتنامه اخذ نمایید
و بعد از طریق سایت نوبت بگیرید و به اداره تعویض پلاک مراجعه نمایید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

ابتدا بیع نامه تنظیم کنید و با مراجعه به دفتر اسناد رسمی وکالت تعویض پلاک بگیرید یا با فروشنده به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

برای تعویض پلاک باید به همراه فروشنده و یا با اخذ وکالت از ایشان و سایر مدارک مربوط به خرید و مالکیت متورسیکلت به پلیس راهور مراجعه کنید و برای سند زنی به دفترخانه اسناد رسمی.