مشاوره حقوقی رایگان - آیا جواز کسب برای ضمانت آزادی موقت زندانی سفته 115 میلیونی میشه ؟

پدرم یه سفته 10 میلیونی سال 92 داده الان شده 115 میلیون ، امروز گرفتنش بردنش کلانتری و فردا میره دادگاه و هیچ ملکی هیچی به نامش نیست و هیچی نداره
فردا میتونم جواز کسب خیاطی خودمو ببرم و ازادش کنم و مبلغ سفته رو قسط بندی کنم ؟
من یه باغ 5500 متری هم دارم سند قطعی غیر منقول دفتر خانه ای داره میشه بابت ضمانت بزارم و موقت آزادش کنم ؟
لطفا راهنماییم کنید جواز کسب خیاطی و سند 5500 متری باغ غیر منقول دارم اولویتم به جواز کسبه قاضی قبول میکنه ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با مقام قضایی رایزنی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم غیابی است می توانید واخواهی کنید و با واخواهی پدرتان آزاد می شود.
اگر حکم قطعی است و امکان اعتراض نداشته باشد می توانید دادخواست اعسار بدهید که چون اعسار خارج از مهلت سی روزه ثبت میشه باید ضامن معرفی کنید.
برای 115 میلیون تومان به نظر جواز کسب خیاطی قبول نمی کنند به هر حال نظر قاضی پرونده ملاک است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

اگر پدر شما به دلیل ارتکاب جرمی بازداشت شده است و به دلیل عدم داشتن مالیات یا قید وثیقه‌ای دیگر، به جای بازداشت، به زندان ارجاع شده است، شما می‌توانید با ارائه ضمانت‌نامه، او را از زندان آزاد کنید.

اگر می‌خواهید از جواز کسب خودتان به عنوان ضمانت‌نامه استفاده کنید، باید ابتدا مطمئن شوید که این جواز کسب برای این منظور قابل قبول است. برای این کار، بهتر است با مراجع قضایی مربوطه مراجعه کنید و از آنها بپرسید که آیا جواز کسب خودتان برای استفاده به عنوان ضمانت‌نامه قابل قبول است یا خیر.

در صورتی که جواب مثبت باشد، شما می‌توانید با تهیه ضمانت‌نامه بانکی به مبلغ مورد نیاز، پدرتان را از زندان آزاد کنید. اما بهتر است توجه داشته باشید که در صورتی که پدرتان در دادگاه محاکمه شود و محکوم به جرم شود، شما باید مبلغ سفته را به دولت پرداخت کنید.

در مورد استفاده از سند باغ شما به عنوان ضمانت‌نامه هم بهتر است با مراجع قضایی مربوطه مراجعه کنید و از آنها بپرسید که آیا این سند برای استفاده به عنوان ضمانت‌نامه قابل قبول است یا خیر.

در کل، برای استفاده از جواز کسب یا سند مالکیت به عنوان ضمانت‌نامه، باید اطمینان حاصل کرد که این اقدام برای دادگاه قابل قبول است و همچنین باید مبلغ مورد نیاز برای ضمانت‌نامه را تهیه کردید.