مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری کمیته امداد

با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده تحت پوشش کمیته امداد هستم . دریافت مستمری دارم ... همسرم فوت کرد به خاطر تصادف ... حالا بهم گفتن باید از دادگاه نامه بیاری که من دیه نگرفتم ... التبه 120 میلیون تومان گرفتم زمین خریدم .... حالا باید چکار کنم خدا.... کمکم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چاره جز بیان واقعیت نیست

...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در صورتی که شما تحت پوشش کمیته امداد هستید و دریافت مستمری دارید و همسرتان به دلیل تصادف فوت کرده است، می‌توانید با ارائه مدارک مربوطه (مانند گواهی وفات همسرتان، مدارک مالکیت زمین خریداری شده و غیره) به کمیته امداد مربوطه مراجعه و درخواست خود را برای دریافت کمک مالی بیشتر از سوی آنها ارائه کنید. همچنین، می‌توانید با مراجعه به دادگاه و ارائه مدارک مربوطه، از شخص مسئول پرداخت دیه (مبلغی که برای جبران خسارت در پی فوت همسرتان به شما تعلق می‌گیرد) دریافت کنید.