مشاوره حقوقی رایگان - چسب خوردگی سیلندر

با سلام بنده 1ماه پیش ی ماشین فروختم قولنامه ننوشتیم و مبلغ کامل دریافت کردم
ماشین تعویض پلاک شده
خریدار زنگ زده گفته سیلندر ماشین چسب خورده الان واشر زده و از این داستان ها تا روزی که دست من بود هیچ مشکلی نداشت و بنده از مورد چسب اطلاعی ندارم میشه بفرمایید شرایط چطور هست ایا میتونه شکایت کنه شرایط در اینجور موارد چطور هست اصلا
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد
تحت شرایطی می‌تواند اگر تدلیس صورت گرفته باشد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
البته قابل کارشناسی است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت کند در زمان معامله جوش داشته می تواند خسارت بگیرید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به انتقال رسمی ماشین، ایشان مدعی عیب در قبل معامله شده است می بایست اثبات نماید.
به نظر نتیجه ای بدست نمی اورد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر در قبل از فروش ماشین، شما به خریدار هیچگونه اعلامی در مورد وجود مشکل یا خرابی در سیلندر ماشین نداده‌اید و همچنین هیچ قراردادی نوشته نشده است، خریدار نمی‌تواند برای این موضوع شکایت کند. در واقع، با پرداخت مبلغ کامل به شما، خریدار به معنای تأیید کلیه شرایط فروش شما بوده و این موضوع را تأیید کرده است.

به هر حال، در صورتی که خریدار شکایت کرد و شما اطمینان دارید که هیچگونه مشکلی در سیلندر ماشین قبل از فروش وجود نداشته، می‌توانید از مدارک مربوطه (مثل گزارش کارشناسی فنی قبل از فروش) به عنوان مدرک دفاعی استفاده کنید. با این حال، بهتر است با مشاور وکیل مشورت کنید و در صورت لزوم، اظهارنظر و کمک حقوقی از وکیل خود در این مورد بخواهید.