مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک

باسلام من میخوام پرینت پیامک خودم رو بگیرم اونم واسه یه ماه باید به مراجعه قضایی برم یا اینکه مخابرات پرینت رو میدن ؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

با مراجعه به مراجع قضایی ، داشتن نامه قضایی و صلاحدید قاضی تهیه شده امکان پذیر بوده و نامه به صورت مهر و موم شده برای قاضی ارسال می شود و خود مشترکین نمیتوانند آن را دریافت کنند . همچنین در صورتی که مالک خط باشید فقط میتوانید پرینت اس ام اس هایی که خودتان ارسال کرده اید را به شرح تاریخ ، ساعت و شماره گیرنده دریافت کنید و محتوای اس ام اس ها ذخیره و ارائه نمیشود. همچنین در خصوص مدت زمان ذخیره پیامک در مخابرات هم بستگی دارد که قاضی از چند ماه قبل نیاز به پرینت اس ام اس داشته و در دستور چه مدت زمانی را بیان کرده است. با توجه به اینکه قانون دریافت پرینت اس ام اس متغیر است معمولا" برای تماس 6 ماه اخیر و پیامک 3 ماه اخیر استعلام داده میشه .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به اپراتور مربوطه مراجعه کنید
لکن متن قابل رویت نیست مگر با دستور مقام قضایی....

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به اپراتور مربوطه مراجعه کنید
لکن متن قابل رویت نیست مگر با دستور مقام قضایی....

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مخابرات فقط پیام های ارسالی شما را پرینت می گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای اخذ محتوای پیام ها باید دستور قضایی داشته باشید.
بدون شکایت از کسی به نظر دادگاه دستور پرینت صادر نمی کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پرینت متن پیامکها نیاز به دستور مقام قضایی دارد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود متن پیامک در پرینت مشخص نیست مگر با دستور مرجع قضایی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پیرینت پیامک حز با طرح شکایت واخذ حکم قضایی میسر نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اخذ پرینت پیامک های ارسالی و دریافتی با دستور قضایی امکان پذیر است

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
ورودی هاو خروجی ها را ازاپراتور مربوطه می توانید اخذ کنید ولی متن و محتوای آن نیاز به دستور قضایی دارد