مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

سلام مبایعه‌نامه یه خونه رو نوشتیم خونه سند ندارد خونه رو به طرف مقابل تحویل دادیم و نصفه پول رو گرفتیم حالا نصفه دیگه رو نمی‌ده و حق فسخی هم در قولنامه نیست اگر شکایت کنیم طرف مقابل بگه ندارم یا مهلتی بدید ممکنه اعسارش قبول بشه و روندش چه جوریه تشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید دادخواست مطالبه باقیمانده ثمن معامله را مطرح نمایید
و محکوم علیه میتواند دادخواست اعسار را مطرح نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با دادخواست اعسار موافقت نمی کند و باید تمام آن را با خسارت تاخیر یک‌جا پرداخت کند و اگر پرداخت نکرد می توانید اموال وی را توقیف و درخواست مزایده بدهید و خونه نیز جز اموال نامبرده است.